Köszöntünk minden kedves látogatót iskolánk honlapján!

ÁLTALÁNOS ISKOLA

2017/2018-as tanév

Tisztelt Szülők!

Göd Város, iskolánk Mikulásra és Karácsonyra ajándékgyűjtést szervez a rászoruló kárpátaljai és gödi gyermekeknek.

Szeretnénk megkérni minden kedves Szülőt, hogy amennyiben módja van rá, úgy támogassa játékkal (plüss állat, társasjáték, könyv, esetleg csokoládé...) a nélkülözőket.

Fontos, hogy az adományozni kívánt tárgyakat, ajándékokat, cipős- vagy hasonló méretű dobozba rakja be és a Gödi Németh László Általános Iskolába legkésőbb 2017.12.01-ig (péntek) gyermeke osztályfőnökének jutassa el, mert 2017.12.04-án reggel viszik Kárpátaljára a csomagokat.

A dobozokat kérjük csomagolópapírba becsomagolni és írják rá, hogy milyen korú és nemű gyermeknek szánják a felajánlást.

Hálás köszönettel: Bajkó Ildikó igazgató és Simon Tamás alpolgármester

Pályaválasztási kiállítás

2017. október 4-én szerdán, 10 órától 14 óráig ismét megrendezésre kerül a Pályaválasztási kiállítás a Vác Városi Sportcsarnokban (Vác, Bán Márton u.3.).

TANTEREMBŐVÍTÉS 2018-ban

Örömmel közöljük a Kedves Szülőkkel, hogy 9 új tanterem tervezése kezdődött el szeptemberben.

Az ország legnagyobb tanteremfejlesztése fog így megvalósulni a Gödi Németh László Általános Iskolában és Alapfokú Művészeti Iskolában.

A Beruházások ütemezett megvalósítása érdekében 2018-ban az építésre szánt keretet biztosítják a leendő kivitelezőknek a közbeszerzési eljárás alapján.

Forrás: A Kormány 1281/2017. (VI. 2.) Korm. határozata a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program II. ütemének keretében megvalósuló tanterem, tornaterem és tanuszoda beruházások előkészítésével kapcsolatos intézkedésekről

2017.09.06.